Blogger des Vaderlands???

poster 2015 nr1Dat heb ik weer, sta ik op de nominatielijst voor Blogger des Vaderlands. Vraag me niet hoe dat kan.
Wel een goed excuus om nu toch eindelijk eens te komen opdraven op het Blogbal.
Maar goed, mocht u hier zijn om mijn indrukwekkende blogoeuvre (hahum) te komen bestuderen, dan een paar tips.

Dit blog is vooral bedoeld als archief voor stukken die ik voor de tijd bij Sargasso heb geproduceerd. En verder af en toe een persoonlijke noot hier. Het grootste deel van mijn posts kan je gewoon bij Sargasso vinden onder mijn auteursnaam.

Maar goed, dan moet je door 5000 stukjes heen. Paar tips dan maar?
Uiteraard eerst mijn reeks waarin ik de grondwet van de EU doorneem, in 70 afleveringen. Hier de laatste en ook de conclusie.
Verder heb ik me kwaad gemaakt over privacy. De meeste stukken staan in deze lijst. Maar deze was erg populair en deze vat het mooi samen en deze was hard werken.

En hier schoot ik gewoon lekker uit mijn slof.
En af en toe schiet ik onderbouwd uit mijn slof. Dat is nog lekkerder om te doen.

Tot slot dit stuk, waar de meeste reacties op kwamen (en meeste plusjes).

One Response to “Blogger des Vaderlands???”

  1. Superb! Stunning. I loved these two lines the most:Their sense of possibility. To date someone who accepts no limitations means that there is no end to how much they are capable of loving you.They know the true meaning of commitment and persistence to an idea – a love – far bigger than themselves.Thank you for the post, indeed.

Leave a Reply

RSS for Posts RSS for Comments